1. Wil je zelf ervaren wat Pilates voor jou doet? Volg dan nu een gratis proefles!
  2. Ook Pilateslessen speciaal voor 55+-ers en beginners.
  3. Pilateslessen in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp en in de Merenwijk in Leiden
Vanders Activities Ground Control Pilates

Lang Pilatesweekend Spanje 2020

Helaas kan onderstaande reis ivm de Coronacrisis niet doorgaan

 

Van donderdag 9 t/m maandag 13 juli gaan we naar https://casa-del-patio.com/ in Pinos del Valle in Zuid Spanje. Een extra lang ontspannen Pilatesweekend!

In de ochtend beginnen we met mediatie en een klein uurtje Pilates op het dakterras. Na het ontbijtbuffet hebben we de tijd aan onszelf. Heerlijk om een beetje te luieren bij het zwembad of te wandelen in de prachtige natuur.Tussen de middag is er lunch of je neemt een lunchpakket mee en aan het eind van de dag nog een uurtje Pilates. Een heerlijke (vegetarische) maaltijd maakt de dag compleet.

De kosten zijn € 350,-. Dit is op basis van een gedeelde kamer. Voor een privékamer betaal je € 475,-. Dit is inclusief verblijf, 4x ontbijtbuffet, 3x lunch of lunchpakket en 3x diner. De kosten van 7x Pilates en meditatie zijn € 75,-.

De kosten zijn exclusief de vlucht en het transfer. Het zelf boeken van de vlucht heeft als voordeel dat je er eventueel nog dagen aan vast kunt plakken en/of een partner of vriend(in) kunt laten overkomen voor vakantie.

Het wordt een groep van 5 tot maximaal 8 personen. Als je belangstelling hebt of je hebt nog vragen, wacht dan niet te lang met reageren.