1. Wil je zelf ervaren wat Pilates voor jou doet? Volg dan nu een gratis proefles!
  2. Ook Pilateslessen speciaal voor 55+-ers en beginners.
  3. Ivm de coronamaatregelen van de overheid, momenteel helaas geen groepslessen
Vanders Activities Ground Control Pilates

Profiel

'Fysieke fitheid is de eerste vereiste voor geluk.'
Joseph Pilates

Geertje van der StempelMijn naam is Geertje van der Stempel. Na een modeopleiding, heb ik jaren in de modebranche gewerkt. Ik ben begonnen in een winkel, maar snel doorgestroomd naar de groothandel. Van inkoop assistent naar productiebegeleiding van de kleding in het Verre Oosten. Een hectische maar leuke baan. Na een faillissement ben ik gaan werken in een evenementenorganisatie. Ook leuk, maar wel constant werken met deadlines. Na een burn-out kreeg ik de behoefte om het roer volledig om te gooien. Omdat ik zelf al jaren Pilates volgde en voelde ik wat dit voor mijzelf en mijn lichaam betekende, ben ik mij daar verder in gaan verdiepen. Door Pilates werd ik niet alleen fysiek sterker en soepeler, maar ook was en ben ik veel beter in staat om in contact te blijven met mijn lichaam (en uit mijn hoofd). Dat zorgt voor een grote geestelijke ontspanning. Na het volgen van de docentenopleiding ben ik in 2005 begonnen met het lesgeven van Pilates. Eerst bij diverse instellingen, organisaties en sportscholen en inmiddels geef ik als zelfstandig Pilatesdocent lessen in het Gezondheidscentrum in Leiderdorp en in de Merenwijk in Leiden.

In het kader van ziektepreventie, heb ik bij verschillende bedrijven Pilates op de werkvloer aangeboden. De ervaringen zijn bijzonder positief.

Door jaarlijks workshops en nascholingen te volgen, blijf ik goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Pilates.

 

Geertje van der Stempel - Vanders Activities - LinkedIn    Facebook-logo